Gepassioneerd door bedrijfsgroei!

Wij focussen op het proces en de implementatie van kennis. 

Implementatie van kennis en stroomlijnen van bedrijfsprocessen!

Bedrijven bestaan dankzij de inzet van mensen. Wij geloven dat elk bedrijf winst kan maken en kan groeien. Soms moet je buiten je eigen grenzen kijken om winst en groei te generen. Bij or-Els zorgen wij voor groei door praktisch advies om van binnenuit te evolueren tot een mooi bedrijf waar jij trots op kunt zijn. 

Wij geloven in jou en jouw bedrijf en zijn ervan overtuigd dat jouw bedrijf kan expanderen. Onze werkwijze is erop gericht om alle processen op elkaar af te stemmen en je medewerkers mee te laten evolueren binnen jouw organisatie. Ons succes is de toepassing en implementatie van de aanwezige kennis binnen het bedrijf en dit goed op elkaar af te stemmen zodat je optimaal rendement genereert en als gevolg daarvan expandeert!  

Ons team
Odoo + afbeelding en tekst

"Het zijn mensen die het verschil maken! "

Bij or-Els helpen we ondernemers en leidinggevende om de basis van de onderneming te versterken met behulp van een mentoring programma waarin we kijken naar leiderschap, People skills en de processen binnen het bedrijf. De verbetering komt vanuit de ondernemer en zijn medewerkers waardoor het ook direct draagvlak heeft en je snel resultaat krijgt. Maatwerk dus! 

Wij werken graag met entrepreneurs die het beste uit zichzelf en uit hun organisatie willen halen. Oog voor je medewerkers is hierbij onontbeerlijk. Faciliteer je medewerkers om hun talenten efficiënt in te zetten en bekwaam te worden zodat zij als persoon kunnen groeien en van toegevoegde waarde zijn en blijven voor je bedrijf.  Bij Or-Els noemen we dat  HB  management;  Human Being  management. Wij begeleiden je graag met advies, mentoring,  training en workshops. Het gaat om jou, je bedrijf,  je personeel en jouw toekomst!  

“Iedere dag is een nieuw begin. Maak er iets moois van!"