Or-Els
Or-Els
Durf te dromen, te kijken en durf te doen!

Gegarandeerd succes!

Wij hebben jaren ervaring in de dienstverlening en de maakindustrie. Samen brengen wij de doelstelling in kaart en maken een plan van aanpak. Wij begeleiden bij implementatie van werkwijzen en helpen eventuele persoonlijke barrières uit de weg te ruimen. Het spel tussen organisatie en menselijke reacties begrijpen wij als geen ander. Wij werken vaak op dit spanningsveld en halen hier de beste resultaten. 

Wij helpen u verder! Doordat wij situaties echt doorgronden en vanuit een groter geheel beschouwen. Wij hebben sneller resultaat dan menig ander. Trajecten welke normaliter 3/4 tot een jaar duren zetten wij in gang in ongeveer drie maanden. Wil je degelijk, snel en geborgd resultaat? Neem contact op! Iedere dag uitstel is een dag langer vol met ergernis! 

Organiseren 

Om snel geld te verdienen is het eerste 

wat je doet; je zaak goed organiseren. Hierdoor 

werk je efficiënt en kun je direct inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Groei komt na organiseren! 

Onze focus

Iedere situatie is uniek. Iedere persoon is uniek. Iets wat op het ene momoment werkt kan op het ander moment totaal verkeerd uitpakken. Daarom hebben wij geen standaard oplossingen. Samen gaan wij kijken en vinden de oorzaak van de situatie. Vervolgens pakken we dit haarscherp en laser precies aan. 

U als ondernemer of leidinggevende

Als ondernemer of leidinggevende is het belangrijk om goed in te kunnen schatten met wie je van doen hebt en hoe je het aan moet pakken. Hoe geef je leiding? Wat verwacht je van je medewerkers en spreek je dit ook duidelijk uit?

De organisatie

In hoeverre is alles binnen je organisatie op elkaar afgestemd? Loopt alles soepel? Weet iedereen wat hij moet doen? Zijn alle faciliteiten aanwezig om het werk voor elkaar te krijgen? 

 Het team. De medewerkers

Weet ieder teamlid wat hij of zij moet doen? Voelen zij zich onderdeel van het geheel? Voelen zij zich betrokken bij de organisatie? Is er ruimte voor eigen creativiteit en opleiding? 

Onze klanten zeggen: 

Hieronder enkele succesverhalen van onze klanten

Visie

De mentoring gesprekken hebben mij enorm geholpen om keuzes te maken en ook daadwerkelijk aan de slag te gaan hiermee. Els stelde altijd precies de juiste vragen zodat ik de volgende stap kon maken. Els is absoluut een fijne gesprekspartner. Haar kennis over het ondernemerschap, leidinggeven en menselijk gedrag, waren voor mij van onschatbare waarde. Mijn visie op hoe het hoort is veranderd. Ik zie meer mogelijkheden door los te laten. 

Joyce W.

Meer Omzet! 

Ik geloof niet in team trainingen! Die heb ik veel gehad toen ik nog voor een baas werkte en dat waren leuke dagen maar na een paar weken is alles weer het zelfde. Maar de "Training Samenwerken" is toch iets anders. We zijn nu drie maanden verder en ik zie een enorme verbetering. De sfeer is goed en mijn medewerkers houden elkaar scherp. Zelfs de omzet is gestegen tijdens de vakantieperiode. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. 

Annelies P.

Praktische oplossingen

Het advies had goede praktische oplossingen om mee aan de slag te gaan. Ik was vooral blij dat het allemaal werkbaar was. Het eerste waar we mee aan de slag gingen was minder succesvol.  Els heeft mij toch kunnen overtuigen om ook de andere adviezen op te volgen en uiteindelijk zijn we blij met alles wat we hebben ingevoerd en draaien we weer winst. Achteraf gezien denk ik dat we Els eerder hadden moeten inschakelen.

Johan C. 

FAQ

Waarom een foto van een uil? Een uil is wijs en gaat laserprecies op zijn prooi af. Dat is een goede analogie voor onze service.
Hoe lang duurt een traject? Je kunt instappen voor een traject vanaf 3 maanden tot een half jaar of langer.
Kan ik ook als privépersoon bij jullie terecht? Jazeker. Ook individueel begeleiden wij mensen.
Ik wil in termijnen betalen kan dat? Hier kunnen afspraken over gemaakt worden.

Use this paragraph to describe what you do. This is a great place to let your visitors know who you are. Add useful information that your users may find interesting. What makes you stand out? Why you do what you do? What is your passion? Here is where you can just let go.

Komen jullie ook op locatie? Wij komen graag kennis maken op locatie.

How are Documents Shared?

As I went on, still gaining velocity, the palpitation of night and day merged into one continuous greyness; the sky took on a wonderful deepness of blue, a splendid luminous color like that of early twilight; the jerking sun became a streak of fire, a brilliant arch, in space; the moon a fainter fluctuating band; and I could see nothing of the stars, save now and then a brighter circle flickering in the blue.

Bemiddelen jullie ook bij een conflict? Wij combineren de rol van coach en mediator. Hierdoor krijg je een beter resultaat..

Feel Free and Connect With Us

As I went on, still gaining velocity, the palpitation of night and day merged into one continuous greyness; the sky took on a wonderful deepness of blue, a splendid luminous color like that of early twilight; the jerking sun became a streak of fire, a brilliant arch, in space; the moon a fainter fluctuating band; and I could see nothing of the stars, save now and then a brighter circle flickering in the blue.